Nyugdíjas Utazási Iroda

A gyűjtemény kiemelkedő darabjai: Erzsébet királyné és Jászai Mari cipői, de egzotikus lábbeliket is bemutatnak, mint például a kínai nyomorított lábra való cipő, papírtalpú japán papucs, amerikai mokaszin, vagy a gyöngyházberakásos magastalpú perzsa a szálláshelyünkre utazunk. Vacsorára hagyományos őrségi ételekkel várnak állás: Ginti Panzió és ÉtteremA mindössze 46 fő elhelyezésére alkalmas, nyugodt pihenésre kiváló, az Őrség hangulatát idéző Ginti Panzió szezonális szabadtéri úszómedencével, két sávos tekepályával, szaunával, hatalmas kerttel, bárral és közös társalgóval várja a vendégeket Magyarszombatfán. Éttermében a legkiválóbb őrségi ételeket kóstolhatjuk, nem beszélve a saját készítésű pékáruról. Érdemes fürdőruhával, papuccsal, fürdőlepedővel is készülni, ha szeretnék használni a szaunát és a medencét (szabadtéri). 2. nap: Barangolás az Őrségi Nemzeti Park területén: Őriszentpéter – Szőce – Pankasz – Nagyrákos - MagyarszombatfaÍzletes és bőséges falusi reggelink után az Őrség felfedezésére indulunk.

Feltöltődés az Õrségben | 1000 Út Utazási Iroda

A Volán Eurolines összes nemzetközi járatára értékesítünk menetjegyeket, beleértve a kedvezményes és az akciós jegyeket is. Fontos tudnivalók: nemzetközi jegyvásárlás esetén az utasok kötelessége a hatóságok által előírt okmányok beszerzése ill. az utazás során érintett országok jogszabályaiban foglaltak teljesítése. A nemzetközi buszjegyeknél különböző kedvezményeket lehet érvényesíteni pl. gyermek/diák/ifjúsági/nyugdíjas stb. A jegyek megrendeléséhez szükséges: érvényes útiokmányok (útlevél ill. személyi igazolvány). A jegy mindig névre szól, másra nem ruházható át. Az utazók elérhetőségi telefonszáma minden esetben szükséges a buszjegyek megrendelésekor /az esetleges üzemeltetési változásokról szóló tájékoztatás érdekében/. A buszjegyekről teljeskörű felvilágosítást a menetjegy megvásárlásakor nyújtunk. Vasútjegyek Nemzetközi vasútjegyek megrendelhetők az IBUSZ hálózat valamennyi irodájában (kivéve határirodák) Európa országaiba és Oroszországba, valamint Belorusszia, Észtország, Lettország, Litvánia és Ukrajna vasútvonalaira 60 napos elővétellel.

Ha belevág egy ilyen izgalmas utazásba, jó, ha egy alapvető sportossággal rendelkezik, hiszen a túrák során tartani kell a tempót a többiekkel. Útközben természetesen lesznek pihenők, de kitartásra, elhatározásra és kellő mozgékonyságra mindenképpen szüksége lesz. Jöjjön néhány tanács kalandvágyó időseknek! Mivel a kirándulások szinte mindegyike túrázást, hosszabb sétát is tartalmaz, fontos a megfelelő öltözet. Az utazásra zárt, stabil cipőben induljon. Öltözzön rétegesen, viseljen kényelmes, sportos ruházatot. Jó, ha esőkabátot vagy esernyőt is visz magával, felkészülve egy esetleges záporra. Nyári melegben a szalmakalapról vagy a fejet takaró sapkáról, valamint a naptejről se feledkezzen meg! A program költségei általában az utazást és a túravezetést foglalják magukban, a további belépők díját és az étkezést mindenki önállóan finanszírozza, legyen ezért Önnél készpénz is. Ugye mennyire kecsegtető egy ilyen ajánlat? Töltse aktívan a nyugdíjas éveit, vágjon bele a túrázásba!

Vivaldi Travel Körutazás Városlátogatás Busszal Krakkó Prága Róma Olaszország Toszkána

a palacsinta, málé, pogácsa is használták ízesítésre. Napjainkban, az egészséges életmód térhódításával, újra a figyelem középpontjába került a tökmagolaj. Érdekes ízének, aromájának és illatának köszönhetően közkedvelt vendége volt az ünnepi és a hétköznapi étkezéseknek egyaránt. A népi gyógyászatban kiváló gyógyír a különböző emberi, de állati "nyavalyákra", vesebántalmakra is. Ezeken felül a háborúban még világításra is használták a tökmagolajat. A bemutató után lesz vásárlási lehetőség természetesen. Orfaluban meglátogatjuk a Vadvirág Méhes és Gyógyítókertet, ahol mézes különlegességeket kóstolunk, majd hazaindulás előtt még élvezzük az őszi erdei hangulatot a gyönyörű Hársas-tó mellett. Ezután visszaindulunk Budapestre. Érkezés az esti órákban. A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja.

Az őriszentpéteri termelői piacon vásárolhatunk a különleges, helyi termékekből, majd egy fazekasműhelyben az egyik legrégebbi mesterséggel ismerkedünk. Az Őrségben nagy hagyománya van a fazekasságnak, az agyagos talaj tette lehetővé a szakma virágzását ezen a vidéken. Sok családban nemzedékeken át, szülőről gyermekre szállt a szakmai tudás. Főként hagyományos őrségi sütő-főző edényeket, használati- és dísztárgyakat készítenek. Ha tetszik, amit látunk, vásárolhatunk is emlékbe vagy akár mindennapi használatra. Az őriszentpéteri Árpád-kori templom látogatása után bekukkantunk a Csörgőalma Gyümölcsöskertbe, ahol az ősi magyar gyümölcsfafajtákat nézhetjük meg. A kertet az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága hozta létre, mintegy 50 régi alma, körte, cseresznye és szilvafajtát gyűjtöttek össze megőrzési és bemutatási célból. Az őshonos fajták ellenállóak, nem kell permetezni őket, jól bírják a helyi talaj- és éghajlati viszonyokat. Általában periodikusan teremnek, egyik évben nagyon bő terméssel örvendeztetnek meg, máskor alig pár kosárnyit tudunk összegyűjteni róluk.

Nyugdíjas buszos kirándulások – teljeskörű kikapcsolódás időskorban is - Librarius.hu

A szállodához hatalmas park, valamint egy növényzetben és állatvilágban gazdag tó szigettel tartozik, mely kitűnő lehetőséget teremt esküvők, szabadtéri rendezvények, állófogadások, medencepartik szervezésére és lebonyolítására. A környéken egyedülálló szolgáltatás a 700 méter mélyről, saját fúrt kútból feltörő, 40 fokos termálvíz, melyet egy 5x10 méteres fedett medencében élvezhetnek a vendégek. A víz egyedi összetétele alapján mozgásszervi és reumás panaszok enyhítésére kiválóan alkalmas. A termálmedencében különböző élményberendezések találhatóak (jakuzzi, tangentor), továbbá finn- infra- és gőzszauna. Nyáron üzemelő kültéri, hideg vizű úszómedence hatalmas napozóterasszal áll a szállóvendégek rendelkezésére. Sportolni vágyó vendégek számára szállodánk füves focipályát, kivilágított teniszpályát, biciklikölcsönzőt kínál. Jó utazást kívánunk! FIGYELEM! Pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató. Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről.

Késedelmes indulás esetén az utas elállhat a szerződéstől, ha a késedelem meghaladja a 36 órát. Az igénybe vett autóbusz balesete miatt keletkezett károkra a 181/2011/EK rendelet előírásait kell alkalmazni. A baleset miatt keletkezett kár megtérítését a rendelet alapján az utas az autóbusz társaságtól követelheti. A baleset miatt a kárenyhítési és segítségnyújtási kötelezettség a rendelet alapján az autóbusz társaságot terheli. Mivel utazások során bármikor előfordulhat, hogy az időjárás változékony lesz, ezért irodánk túravezetői mindenképpen fenntartják a jogot, hogy rossz idő esetén – eső, köd, rossz látási viszonyok – megváltoztassák a programot. Ez jelentheti a különböző látnivalók vagy túrák sorrendjének felcserélését, de különösen zord időjárás esetén – a résztvevők biztonsága, egészségük védelme érdekében – módosulhatnak vagy el is maradhatnak túrák. Ebben az esetben mindenképpen igyekszünk valamilyen más programot szervezni. Ez lehet egy másik, könnyebb túra vagy városnézés. Panaszügyintézés, jogérvényesítési lehetőségekAz Utas fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken és módon terjesztheti elő:A szerződés hibás teljesítése esetén az utas visszatérítési kérelmét a hazaérkezéstől számított 3 napon belül, ajánlott levélben, vagy egyéb az átvétel tényét és dátumát hitelesen igazoló módon nyújthatja be a Hontravel Kft.

Adutours - utazási iroda | Kedvezmények

  1. Nyugdíjas utazási iroda székesfehérvár
  2. Hyppolit a lakáj teljes film 1999
  3. NÁDASDLADÁNY - VÁRPALOTA - ISZKASZENTGYÖRGY
  4. Heroes of the storm gépigény
  5. Nyugdíjas utazási iroda budapest
  6. Webkamera a környéken Debrecen - meteoblue
  7. Feltöltődés az Õrségben | 1000 Út Utazási Iroda
  8. Szállás senior (nyugdíjas) kedvezménnyel Ausztria és Svájc üdülőhelyein.
  9. Növekedés és Fejlődés – Előzd meg!

A foglalás elfogadásához az Ön és utastársainak valós adatai szükségesek, amelyeket a weboldalon az online foglalás menüpontban vagy e-mailben kell megadni. Téves vagy hamis személyazonosság megadása esetén a foglalást nem áll módunkban fogadni. A hiányosan, hamisan, megtévesztően vagy pontatlanul megadott adatokkal a foglalás elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre. Amennyiben kiderül, hogy a regisztrált, közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak a foglalást töröljük és a teljesítésétől indoklás nélkül elállunk. A leadott utasadatok pontosságáért felelősséget nem vállalunk. A foglalás státuszáról e-mailben értesítést, visszaigazolást küldünk. Az utazások pontos időtartamát, az egyes szolgáltatások helyét, jellegét, módját, programjait és a részvételi díjat a Hontravel Kft. tájékoztatója és utazási szerződése tartalmazza. Az út megrendelésekor – ha speciális utazási feltétel másként nem rendelkezik -, a teljes részvételi díj minimum 40%-a a befizetendő előleg, az iroda hozzájárulásával, speciális esetekben, kisebb összeg befizetésével is létrejöhet a szerződés.

Szombathely

A programok után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban. Áttekintés Utazás: autóbusszalIndulás: 08:00 órakor Budapestről, az Ifjúság útja, HOTEL ARÉNA előtti útról 08:15 órakor a BAH- csomópont ÖMV benzinkúttól (kérjük előre jelezni! )Találkozó: 10 perccel az indulási időpontok előtt. Ellátás: két fogásos ebéd (italfogyasztás egyénileg fizetendő)Igazi romantikus mesekastély a NÁDASDLADÁNY-ban található NÁDASDY-KASTÉLY. Az eredeti kisebb kastélyt Nádasdy Ferenc 1873-ban átépíttette és kibővíttette angol gótikus, ún. A historizmus korának egyik legszebb magyar kastélya, tényleg olyan, mint egy angol vagy skót kastély, tornyos, csipkés, sokkéményes, és hatalmas angolpark veszi körül. A kastély teljes körű felújításon esett át az utóbbi években, 2021 őszétől látogatható csak újra! A kastélylátogatást követően irány VÁRPALOTA, ebéd egy helyi étteremben. A város központjában álló, nemrégiben szépen felújított 600 éves, szabályos négyszög alakú, belsőtornyos THURY-VÁR változatos kiállításokkal várja az idelátogató turistákat.

Utazá | Úttípusok | Nyugdíjasoknak - olcsó utazások Nyugdíjasoknak - olcsó utazásokTalálatok száma: 0 / 0 oldal Kiemelt ajánlatok LEGFRISSEBB AJÁNLATOK Rómát látni kell! 4 nap / 3 éjszaka legközelebbi indulás: 2020. december 01. Szervező: Nagyutazá Online Kft 75 000 Ft/fő-től Thaiföld 14 nap / 11 éjszaka Szervező: Ab Agro Utazási Iroda 399 000 Ft/fő-től Kína és a titokzatos Tibet Szervező: Tdm Travel 649 900 Ft/fő-től több ajánlat innen LAST MINUTE AKCIÓS UTAK KERESÉS keresés BELÉPÉS belépés regisztráció elfelejtette jelszavát? HIRDETÉS HÍRLEVÉL html (képek is) txt (csak szöveg) Feliratkozás ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Ha kérdése van: (06-30) 343 4343 Elérhetőségek A kártyás fizetés szolgáltatója:

Sunday, 08-Jan-23 22:34:24 UTC