Lovászi Község Honlapja - Tóth Sándor: Lovászi (Száz Magyar Falu Könyvesháza Kht.) - Antikvarium.Hu

Katalógus találati lista Listázva: 1-20Találat: 20 Cég: Cím: 4032 Debrecen, Tev. : automatizálás, webshop, honlapkészítés, honlap, webáruház készítés, fejlesztés, programozó, adatfeldolgozás, weboldal készítés, webáruház, programozás Körzet: Debrecen, Budapest, Budapest és 300 km-es körzete, az egész ország 8878 Lovászi, Kossuth utca 3. kőolaj-, földgáz-kitermelési szolgáltatás Lovászi 8878 Lovászi,. 237/3. fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem 8878 Lovászi, Lakótelep Lakótelep 68 éttermek 8878 Lovászi, Lakótelep 96. Tel. : (92) 576010 óvoda, általános iskola 8878 Lovászi, Kútfej utca 76. (92) 376019 posta 8878 Lovászi, Lakótelep 88/3. takarmányok, tápok nagykereskedelme, gabona, vetőmag nagykereskedelme 8878 Lovászi, 687. hrsz. faház 8878 Lovászi, Kútfej u. 111. szállítás, fakitermelés, daruzás 8878 Lovászi, Kútfej utca 76 (92) 376019, (92) 376019 pénzügyi szolgáltatások, állampapírok, tértivevény, díszlap, csomagtárolás, belföldi lapok, fax, tömeges levél, pénzküldés, postakész, elsőbbségi, levelezőlap, utánküldés, megtakarítások, folyószámla 8878 Lovászi, Kútfej U.

Lovászi község, település Zala megyéből

  • Lovaszi község honlapja
  • TÖOSZ | Önkormányzati adatbázis
  • Lovászi - cégek és vállalkozások
  • Hadházi lászló méd in hungeráj mp3 videók letöltése

Lovászi - cégek és vállalkozások

(XII. 23. ) számú ÖR. - havi tiszteletdíjat állapít meg. (2) A képviselő – önkormányzati tevékenysége során – hivatalos személyként jár el. (3) A hivatal köteles a települési képviselőt soron kívül fogadni, a képviselői munkához szükséges tájékoztatást, ügyviteli közreműködést megadni. A képviselő jogosult az önkormányzati ügyeket tartalmazó iratokba betekinteni, azokról jegyzetet, feljegyzést készíteni a hivatalban, a személyes adatok védelmére, az iratvédelemre és iratkezelésre vonatkozó szabályok betartásával. (4) Az a képviselő, aki a képviselő-testület eseti meghatalmazása alapján jár el, a testület bármely tagja kérésére, menetközben is köteles tájékoztatást adni a feladatokról. (5) A képviselőnek a képviselő-testület képviseletében vagy megbízásából végzett tevékenységével összefüggő, általa előlegezett, számlával igazolt, szükséges költségét meg kell téríteni. A képviselői költségek kifizetését a polgármester engedélyezi. A települési képviselő kötelességei 31. § (1) A települési képviselő köteles tevékenyen részt venni a képviselő-testület munkájában, a testületi ülésen és bizottsági tagsága esetén a bizottsági ülésen megjelenni, annak munkájában részt venni (2) Írásban vagy szóban előzetesen köteles bejelenteni, ha a képviselő-testületi vagy a bizottsági ülésen nem tud részt venni, vagy egyéb megbízatásának teljesítésében akadályoztatva van.

Értesítés Óvoda bezárásáról - Hírek, információk - ...:::Dobri község honlapja:::...

Három nemesi falu: Dedes, Dobri és Lovászi szőlőhegyein ekkor 1205 1/2 vödör tizedbort szedtek be. Ez nem sokkal kevesebb, mint az uradalom Kerkán inneni részén az összes faluk bortizede volt. Az 1774. évi (dicalis) rovatos adólajstromon a következőket olvashatjuk: (Lovászi) "Vineas habet bonas, bené fimitas et feritiles, vina stabila, et generosa preferentes, ideo ad classem primam". Magyarul: jó szőlők vannak, jól trágyázottak és termékenyek, jól tartható nemes borokat termelnek, ezért első osztályba sorolva. Ilyen az egész megyében csak Keszthely és Badacsonytomaj hegyein fordul elő legközelebb, a szőlők zömét 2-3. osztályba sorolták. Iparának fejlődése 1940-ben indult meg, amikor a föld mélyén rejtező olajat tárt fel a magyar olajipart megteremtő Magyar-Amerikai Olajipari Részvénytársaság. Előbb Lovászi, majd Kútfej határában is kőolajat és földgázt találtak. A mező felfedezésére 1940-ben került sor az ország akkori első jelentős kőolajmezőjének, a budafai kőolaj- és földgáz-előfordulás megismerése után három évvel.

Sunday, 12-Feb-23 07:00:03 UTC