Orosz Kék Macska Eladó

5+1 – Sokan keverik egymással a brit kék és az orosz kék macskát. Onnan lehet megkülönböztetni őket, hogy míg a sárga színű szemmel rendelkező brit cica általában kerekdedebb és zömökebb, addig a smaragdzöldes szemű orosz kék inkább soványabb alkatú, illetve hosszabb végtagokkal rendelkezik. Orosz kék macska 11 hetesen – (Forrás: – MotoDako) Az orosz kék macska jellemzőinek leírásában David Alderton Macskák című könyve nyújtott segítséget. 🙂 Bejegyzés navigáció

  1. Eladó kek - Macska - Magyarország - Jófogás
  2. Orosz kék cica macska
  3. Orosz kék macska ára
  4. Orosz kék – Wikipédia
  5. Orosz kék | Pet4you.hu
  6. Orosz kék macska eladó
  7. Orosz kek macska ar

Eladó kek - Macska - Magyarország - Jófogás

300 ezer Forint felett lehet kapni általában továbbtenyésztésre alkalmas cicákat, az alatt pedig ivartalanítva, vagy ivartalanítási szerződéssel rendelkező házi kedvencekről beszélünk. Tehát aki ilyen cicát szeretne az 30-50 ezer forintért szinte biztosan nem igazi orosz kék cicát fog kapni. Miként ismerhető fel a nem orosz kék cica, és mikor lesz gyanús, hogy valaki kókler? A "tenyészmacskákból": Az orosz kékeknél egyértelmű jelek vannak erre. Ilyen a szemszín, a szőrzet állag, a tappancs színe, és amennyiben nem tud felmutatni törzskönyvet vagy származási lapot abban az esetben felmerülhet a gyanú, hogy nem fajtatiszta cicáról beszélünk. A törzskönyv is becsapós lehet, mert rengeteg a szaporító, aki egymással fedezteti a "testvér macskákat". Ez azért probléma, mert az ilyen szaporulatok nem egészségesek teljesen, ám ez kölyökként még nem látszik, és el lehet őket adni. Mik a fajta jellemzők? Egy igazi orosz kék cicának az orrvonalnak profilból, amennyire lehetséges, egyenesnek kell lennie, hossza közepes, és stop nélkül csatlakozik a lapos fejtetőhöz.

Orosz kék cica macska

Segítségeddel állatvédelmi központunk, állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak könnyebben elvégezhetőbbé, azaz támogatásod révén egyre több bajban lévő kutya / macska menekülhet meg! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük! Állatmenhely, kutyaotthon, macskamentés, gazdikereső, felelős állattartást segítő szemléletformálás támogatásával kérjük, hogy segíts Te is! Kérjük támogasd az állatok védelmét adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással! Orpheus Állatvédő Egyesület tevékenységét. Adó 1% felajánláshoz adóbevalláskor ezt az adószámot add meg: 18464654-1-06

Orosz kék macska ára

eladó macska békés megye

Orosz kék – Wikipédia

kerület Brit rövidszőrű colourpoint cicusok foglalhatók Kiscica Minőségi Brit különleges színű... 85 000 Ft Eladó kiscicákBékés / Békés• Szín: Hím Kor3 db 7 hetes szobatiszta kiscica féregtelenítve eladó 10. 000 ft. db áron. Anya brit... Használt Egyéb orosz kék macska ingyen Orosz kék kiscicák (szép cica) Szia Nézd meg ezt a hirdetést gyenbazar orosz kk kiscick szp cica... Használt Nem csak orosz kék Csongrád / Csongrád• Apróhirdetés típusa: Kínál • Főkategória: Macska, cica • Kategória: Keverék macskákanyagi okok miatt szeretném elajándékozni tavaszi születésű cicá egyik... Használt Brit whiskas kék krém tabby classic cica Használt Kék Brit rövidszőrű nőstény • Kategória: MacskaLefoglalható még egy kék Brit rövidszőrű nőstény kiscica állatorvos családból. Gyermekek Használt Brit kék cicák eladók. Brit kék cicák eladók a cicák május végén lehet elvini de foglalózhatók is. A cicák... Használt Kék Brit cicák eladók Használt Brit kiscicák kék. lila, black, csoki • Kategória: MacskaBrit kiscicák kék.

Orosz kék | Pet4you.hu

Az orosz kék az egyik legrégebb óta ismert macskafajta. Neve bundájának különleges színéből származik, amit hivatalosan kéknek nevezünk. Erős köteléket alakítanak ki az emberekkel, főleg gazdájukkal. Leginkább személyiségük és szőrzetük miatt választják háziállatnak. Szereti a nyugodt környezetet, ragaszkodik gazdájához. EredetSzerkesztés Valószínűleg az oroszországi Arhangelszkből származnak. Ezért is nevezik néha arhangelszki kéknek. Források szerint az 1800-as években rövid szőrű, karcsú, kékes színű macskák tűntek fel a kikötővárosban. Az 1860-as években tengerészek egy párat magukkal vittek Nagy-Britanniába és Észak-Európába, ahol kiállították őket, "arhangelszki macska" néven. Az első orosz kék tulajdonosa egy angol hölgy, Mrs. C. Carew Cox volt. A századforduló táján az orosz kéket nem tekintették külön fajtának. Főleg Skandináviában kezdték el tenyészteni őket a második világháború után. A rövid szőrű kék macskákat többé-kevésbé egymással pároztatták. Ebben az időszakban ezt a fajtát nem igazán ismerték el fajtatisztaként, csak 1921-ben különítettek el Nagy-Britanniában a külföldi fajtáknak egy külön osztályt, és az orosz rövid szőrű típus tenyésztése ekkor indult be hivatalosan.

Orosz kék macska eladó

  1. JÁTEKTOYS webáruház - FROZEN, Jégvarázs Elsa hajfonat - Frozen, jégvarázs jelmezek - JÁTEKTOYS
  2. Czakó név eredete teljes film magyarul
  3. Eladó lakás füzesabony állás
  4. Eladó kek - Macska - Magyarország - Jófogás
  5. Hotel corvus aqua gyopárosfürdő del
  6. Ladakh és Agra | Körutazás és tengerparti nyaralás 2022, Akciós utak Last Minute - Korall utazási iroda
  7. SAJTÓFIGYELŐ Váci Dunakanyar Színház
  8. Orosz kék – Wikipédia
  9. Anti határidőnapló 2017 movie

Orosz kek macska ar

Személyiség Kifejezetten intelligens, független, szeretetteljes, idegenekkel szemben tartózkodó fajta. Egy orosz kék sosem barátkozik akárkivel, nem bújik akárkinek az ölébe. Ugyanakkor gazdájával szemben a végletekig lojális, szeret bújni hozzá, kedveskedni neki, sőt, az ágyában aludni. A zaj, az állandó jövés-menés nem éppen a kedvence, inkább a nyugodt környezetet preferálja. Domináns személyiség, a korlátokat igen nehezen viseli, éppen ezért nevelése nem könnyű feladat. Küllem és ápolási szükségletek Az orosz kék szeme élénk zöld, nagy, mandulaformájú, a szemek távol helyezkednek el egymástól. Szőrzete kétrétegű, sűrű, tömött bunda, mely kékes-szürke színű. Az aljszőr puha, pihés, míg a fedőszőr finom, plüss-szerű, selymes tapintású. Az alapszín ezüstös-kék, bár előfordulhatnak világosabb vagy sötétebb foltok a bundában. A csontozat finom, a test hosszúkás, a megjelenés kiegyensúlyozott. A fajta megjelenése mindig jó fizikai kondíciót mutat, köszönhetően erőteljes izomtónusának és figyelmes, kedves természetének.

Meg kell értenetek, bármennyire is szeretnénk, sajnos nem tudunk mindenkinek segíteni, nem tudunk minden állatot megmenteni. Nincs rá megfelelő mennyiségű állatmentő kapacitás, nincs meg a szükséges mennyiségű anyagi fedezet, nincs elegendő tartási helyünk sem. Felelősséggel tartozunk a már megmentett állatok kapcsán. Évente 800 állat mentésében veszünk részt. Az állatok megmentése mellett egyik jelentős állatvédelmi tevékenységünk a környezettudatosság és a felelős állattartás népszerűsítése. Adó 1+1% felajánlás az állatok megmentéséhez fontos támogatás, kutyaotthon segítés Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc.

orosz kék macska ára

Onnan, ahol nem tudják ezeket az okmányokat felmutatni, nem érdemes cicát vásárolni, mert valószínűleg 90% hogy egy közönséges házi macska "boldog" tulajdonosa lesz több tízezer forintért, amit ha esetleg később tenyészteni szeretne, akkor valószínűleg érdekes színekben gazdag alomja fog születni... Még több kép a csodaszép Puss In Boots Russian Blue Cattery - Orosz kék kennelről:

14:23-as a fiú cicánkat 35. 000-ért vettük. Reális az ára + másfél évig kerestem, mire találtam. Egészséges, gyönyörű bundája van, tiszták a szemei, FAJTISZTA, oltva és féregtelenítve kaptuk. Persze orvoshoz kell vele járni, a második adag féreghajtóért + az állandó oltások miatt. Még mi nem jártunk, majd 2 hét múlva lesz esedékes a dolog, szóval ezt nem tudom, hogy mennyi költséggel fog já költség, hm... nekünk van már egy lány kék oroszunk, szóval nem sok új dolog kellett. Nem kellett volna a fiúnak új alomtálcát venni, használta a lányét (de ennek ellenére kapott újat), kajás tálak, fekvőhely, plusz egy nagyobb és új kaparófa (de ez nem szükséges). Igazából nem sok extra kell Nekik. Kaja terén is érdekesek, mert a lány cicusunk pl nem hajlandó megenni bármit, sem a Kitekat sem a Whiskas nem nyerte el a tetszését. :)Lényeg a lényeg, ha lakásban tartod alom, rendszeres kaja + víz, és a legfontosabbak az oltások. :)Amúgy a mi cicáink, nagyon jól kijönnek egymással, játékosak, szófogadóak, szeretik a gyerekeket, a kutyákat (legalábbis yorkival nincs bajuk:D), a cicákkal is kijönnek.

  1. Pedagógus napra ajándék ötletek
  2. Cubot quest teszt online
  3. Nem működik a wifi telefonon
  4. Kanizsa használtruha áruház budapest
  5. Czimra gyula általános iskola
  6. Szex menstruáció alatt videó
  7. Ikea fehér tv állvány
  8. Felfázásra gyógyszer walurinal
  9. Fehér út autókereskedés nyitvatartás székesfehérvár
  10. A világ legkisebb népességű orszaga
  11. Panasonic asztali dvd író disc
  12. Poloska kereső app for android
  13. Riverside 500 teszt
Saturday, 18-Feb-23 00:58:02 UTC