Vikingek 5 Évad 13 Rész

Előfordul, hogy nem tud betölteni a videó a host oldalról. Ilyenkor érdemes megpróbálni újra tölteni az oldalt. Amennyiben ez nem oldja meg a gondot, a videó jobb sarka alatt található ikonnal bejelenthető a videó. Ebben az esetben kivizsgáljuk a problémát. Amennyiben a videó akadozna, le kell állítani a lejátszást, várni egy kicsit, hogy töltsön, majd elindítani. Ha tetszik, az oldal támogasd te is azzal, hogy bekapcsolva hagyod a "bánya" funkciót. :) Amennyiben mégis ki akarod kapcsolni, kattints ide. További információért pedig ide. Vikingek (Vikings) 5. évad 13. rész Egy új isten 3494 megtekintés Reklám

Odaát (Supernatural) 5.évad 13.rész "Lejárt lemez" - Sorozatkatalógus

vikingek 5 évad 13 resa.com

Vikingek 5.évad 13.rész magyar felirat

vikingek 3 évad 1 rész

Vikingek 5. évad 13. rész - Sorozat.Eu

Azt mondja, örül. Torvi megparancsolja mindenkinek, hogy hagyja el őket, tudni akarja, mi a baj. A keresztet akarja, mondván, hogy valami megváltozott benne, de nem biztos benne, hogy a harc során vagy utána. A kereszt nem jelent mást, mint egy patakot számára. Csak azt akarta, amit Christian tehet érte és népe érdekében, mondván, hogy hisz a régi módokban. Tele volt Odin és Thor szellemével, mivel ismerős szellemek voltak, elhívta őket, és válaszoltak neki. Lagertha mos, miközben látja a heget az arcán és a nyakán a tükörképben. Ubbe összegyűjti gyermekeit a vagonba, és kész elmenni a településre, búcsút mondva Alfrednek és feleségének. Lagertha szeretne Ubbe -val menni, aki gyorsan beleegyezik, és azt mondja, ideje hazamenni. Ivar elmondja népének, hogy jön a tavasz, és minden megváltozik, és kiderül, hogy felesége olyan gyermeket szült, aki gyönyörű volt, mint Odin, a Napisten. A gyermek iránti szeretete túlcsordult, de az istenek megrövidítették az életét, de egy anyának nehéz elfogadni ezeket a dolgokat, de az istenek akaratát nem lehet megtagadni, és minden alázattal el kell fogadniuk döntéseiket.

Vikingek 3 évad 1 rész

Floki hallja a vízesést a sziklákon keresztül. Valaki a tömegből előhúzza a kardját, és Torvi megöli, ő ellenőrzi Ubbe -t, aki lélegzik, és azt kiabálja, hogy Ragnar fia nyert, mindenki kántálja a nevét. Ubbét visszahozzák Wessexbe, ahol Alfred azt mondja, hogy vigye vissza a kamrájába; Torvi szerint megakadályozta a háborút. Torvi örömmel látja Lagerthát, de jobban aggódik Ubbe miatt. Freydis dühös Ivarra (Alex Hogh), és követeli, hogy megtudja, mit tett a fiukkal. Őt hibáztatja, amiért nem adott neki gyönyörű fiút, de pofon vágja, amikor a lány ráordít. Közben Bjorn (Alexander Ludwig) Harald királlyal (Peter Franzen), Gunnhild (Ragga Ragnars) és Magnus (Dean Ridge) együtt utazik a viharban. Floki talál egy keresztet a barlang közepén, és hisztérikusan nevetni kezd, majd csalódottan sikoltozik, miközben a sziklák elkezdenek omladozni és kitörni, mint egy vulkán. Bjorn flottája olyan földre érkezik, ahol azt hiszi, felismeri a hegyeket. Úgy véli, a hegyeken túl van Kattegat; de vitatkozik Haralddal, aki szerint ez még mindig az ő serege.

Vikingek 5 évad 13 resa.com

vikingek 5 évad 13 rez de jardin

Vikingek 5 évad 13 rest of this article

  1. DIY adventi koszorú, aminek minden része házhoz megy
  2. National Geographic HD heti műsora - 2022. október 14. péntek - TV műsor - awilime magazin
  3. Vikingek 5.évad 13.rész magyar felirat
  4. Vikingek 5. évad 13. rész - Sorozat.Eu
  5. Vikingek 5 évad 13 res publica
  1. Szállító 7 teljes film magyarul videa
  2. Sargabarack fajták lekvárnak
  3. Boldog névnapot jános
  4. Fényszóró beállítás házilag
  5. Mit jelent ha sokat gondolok valakire
  6. Hangos születésnapi képeslapok ingyenes
  7. Note 9 háttérképek hd
  8. Otp adategyeztetés 2019 online cz
Saturday, 18-Feb-23 19:06:01 UTC