Elektromos Roller Bérlés

A Limenak van egy alapdíja, ami 250 forint, ezen felül pedig percenként 50 forintot kell fizetned majd. Tegyük fel, hogy 15 perc az út munkába menet, ezt napi kétszer fogod megtenni, mondjuk 20 munkanapon egy hónapban. Azaz 40X250 forint lesz az alapdíj és 600X50 forint a percdíj. Ez összesen 40 000 forintot jelent óval a fenti példával élve kicsivel több, mint három hónap utazással már jobban jártál egy saját járgánnyal, mint a bérléssel. Ehhez még pluszba hozzájön a töltés költsége, de azzal együtt is fél évnél rövidebb a megtérülés ideje. Egy jó minőségű elektromos roller pedig azért fél évnél jóval hosszabb élettartammal rendelkezik. Így aztán hosszú távon rengeteget spórolhatsz ezzel. KörnyezettudatosságHa számodra is fontos, hogy óvd a környezetedet, akkor egy jó választás lehet az elektromos roller. Sajnos azonban ez kevésbé mondható el a közösségi közlekedős verzióról. Ennek az oka, hogy a bérelt rollerekre sokkal kevésbé vigyáznak az emberek, így azoknak a várható élettartama töredéke a saját járgányokénak.

Budapest

Ezen típust széles, nagyméretű kerekei segítenek abban, hogy úthibák esetén, illetve keskeny utcákon is könnyen és biztonságosan irányítható legyen, a biztonságot pedig olyan további megoldások szolgálják, mint a három, egymástól függetlenül működő fék, a stabil fogást biztosító kormány és a kifejezetten erős fényű lámpa. Az e-roller indexszel is fel van szerelve a 360 fokos láthatóság érdekében, és ennek hála a felhasználó biztonságosan jelezheti irányváltási szándékát. A járművek mindegyike fel van szerelve új fejlesztésű első és hátsó jelzőfényekkel. A felhasználók kényelmét szolgálják az olyan további extrák, mint a széles fellépő és a vezetéknélküli telefontöltő. Az új e-rollerekkel elsőként a VIII., a IX. és a XI. kerület határain belül utazhatnak a felhasználók. Ezt a területet elhagyva a jármű sebessége automatikusan 5 km/h-ra csökken, a rollerek kijelölt zónán túli parkolását pedig különdíj felszámolásával kívánják megelőzni. A TIER a további kerületekkel is tárgyalásokat folytat a működési terület bővítése érdekében.

Mindezt úgy, hogy egyben ez az idő sokkal inkább egyfajta kikapcsolódás mint a napi megszokott közlekedés. A megoldásunk a következő komponensekből áll: ELEKTROMOS ROLLER A 25km/h végsebességgel és a 40km-es hatótávval az E-TWOW elektromos roller tökéletes városi közlekedési megoldás. Ahhoz hogy a megosztott közlekedésből a legtöbbet tudjuk kihozni, a rollereink beépített GPS/GPRS-modullal és lopásgátlóval rendelkeznek. TELEFONOS APPLIKÁCIÓ A telefonos applikáció segítségével pillanatok alatt meg tudjuk találni a legközelebbi töltőállomást a 100%-ra feltöltött szabad rollerekkel. Az alkalmazás adminisztrátorai valós időben látják a releváns adatokat az útvonalakról, akku töltöttségekről, stb. BIZTONSÁGOS, VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ A dokkoló állomás segítségével a rollerek rendezetten, biztonságosan lezárva, és közben vezeték nélküli töltésre kapcsolódva várják a bérlőket. Eközben a dokkolóállomások felülete reklámhordozóként tudja hirdetni a kölcsönző cég arculatát, reklám üzenetét. A rendszerhez tartoznak még: Admin panel a valós idejű GPS adatokhoz, és egyéb rollerekről lekérhető adatok felügyeletéhez (akku állapot, összes megtett km, estleges hiba logok, területelhagyás, terület definiálás, stb) ELŐNYÖK A ride sharing megoldások vonzóak mindenki számára, aki nagy távolságokat utazik minden nap.

A cég emellett minden telephelyén zöld energiát használ, járművei pedig elektromos meghajtásúak az emisszió csökkentése, elkerülése érdekében. A TIER ökolábnyomának további csökkentését segíti az is, hogy a cég e-rollerjei jelenleg a leghosszabb élettartamúak a piacon. A társaság piacra lépésének részeként nemrégiben megnyitotta a Tech Hub néven magyarországi technológiai innovációs központját is, miután felvásárolták a magyar Makery digitális termékfejlesztő csapatot. Ezzel Berlin és London mellett Budapest lett a harmadik olyan város, ahol az IT-szakemberek és designerek a TIER felhasználóinak szánt alkalmazásokon dolgoznak. A magyar szakemberek – kezdetben még a Makery munkatársaiként – már 2018-tól, vagyis szinte a TIER elindítása óta együtt dolgoznak a német vállalattal. A TIER kifejezetten az európai nagyvárosok adottságait figyelembe véve alakította ki járműveit. A TIER V elektromos roller nagyvárosi használatra lett tervezve, várható élettartama 5 év, de teljes modularitásának köszönhetően minden alkotóeleme cserélhető vagy javítható.

Bérelhető elektromos rollerek a Balaton körül is - te használod? | LikeBalaton

Hoverboard és elektromos gördeszka bérlés is lehetséges? Igen, nálunk nemcsak roller, hanem elektromos gördeszka és hoverboard bérlés is igényelhető, ugyanazokkal a feltételekkel, amelyeket fentebb olvashatsz.

  1. Elektromos Roller Bérlés Sopron Környékén - eBikecity - eBikecity
  2. FEOL - Rollerrel is róhatjuk a köröket Fehérváron
  3. 2,5 órás elektromos roller bérlés bukósisakkal 6.490 Ft helyett 5.490 Ft-ért - UrbanPandas - Szórakozás
  4. Turul bolt móricz zsigmond körtér
elektromos roller bérlés budapest

A Limo után itt a Lime: bérelhető elektromos roller Budapesten – a mefiblogon

1/5 fotó Smile E-bike - Elektromos roller bérlés - Budapest Bemutatkozás Budapestet most egy másik szemszögből is megcsodálhatják, ugyanis az osztrák Doc Green elektromos rollerek egy új élményt adnak a város felfedezésére. Az elektromos rollerek mára már a modern városi közlekedés eszközévé váltak, hiszen sokkal könnyebb az irányítása, kisebb és vezetői engedély sem szükséges rá. Látogasson el Budapestre és vegye igénybe a Smile E-bike által biztosított elektromos eszközöket a felejthetetlen élményekért. Információk Az elektromos rollert egy teljes napra kibérelhetik és körbe utazhatják a várost. A bérlés idejére, az e-roller átadása előtt a bérlő hitelkártyájáról depozit kerül zárolásra. Amennyiben a rollert és tartozékokat (töltő, lakat) sérülésmentesen viszi vissza, a depozit zárolását feloldják. Tilos a rollert őrizetlenül hagyni! Az elektromos rollerért és tartozékokért a bérlő teljes körű anyagi felelősséggel tartozik. Korhatár: minimum 18 év (felnőtt kísérővel: minimum 14 év).

E-Scooter bérlés Budapesten9000 Ft - 11000 Ft 7000 Ft - 9500 Ft Helyszín: Budapest Élmény beváltása: Vásárlást követően élmény vouchered 24 órán belül elküldjük e-mail címedre. Email címedet pontosan add meg, az esetleges elírásokból következő illetéktelen felhasználásért felelősséget nem tudunk vállalni! Inkább 3x ellenőrizd! A vásárlásról elküldött voucher bizonylatnak minősül, bizonylatszámmal van ellátva, így a helyszínen, a programot megelőzően, nyomtatva kell a szolgáltatónak azt átadnod! Még tudni szeretnéd -a voucher 1 elektromos roller bérlését tartalmazza – a voucher érvényessége 12 hónapos, "Bérlési időszak: április 1 -október 31" -Meghosszabbítása felár ellenében lehetséges (kivéve vis maior) -A hosszabbítási szándékot jelezni kell az email-címen, a voucher kódjának megadásával, -3 hónapos hosszabbítás díja: élmény ár 20% összege, de minimum 1500, - Ft -6 hónapos hosszabbítás díja: élmény ár 40% összege, de minimum 1500, - Ft -pénzvisszafizetési garancia a vásárlástól számított 30 napon belül lehetséges.

A Bird alkalmazás jóval fapadosabb, helyenként előfordulnak benne magyar fordítási bakik, nincsen mindenhol annyira értelmesen és alaposan elmagyarázva, melyik funkció mire való, viszont a csoportos út és a QR-szkennelés hasonlóan működik, mint a Lime esetén, illetve a rollerparkolókat és a tilos zónákat ugyanolyan egyértelműen megmutatja a Bird. Szintén pozitívum, hogy az alkalmazásban nagyon feltűnő helyről lehet jelenteni a sérült, vagy épp rosszul leparkolt rollereket. Tier A Tier harmadik érkezőként a környezetvédelmet dobta be kommunikációja középpontjába, ami nem csak az elektromos közlekedésre utal, hanem arra is, hogy a Tier V típusú rollerek minden alkatrészét szerivzelhetőre fejlesztették, és náluk az első pillanattól fogva minden rollernek helyben cserélhető az akkuja, ami az első szériás Lime-okra nem érvényes. A Tier komoly hazai támogatással rendelkezik, európai cégként Budapesten is van egy központjuk, illetve az egyik magyar fejlesztőcsapatot, a Makery-t is felvásárolták.

Emellett szórólapokat is kihelyeztek a rollerekre, amelyen egy kuponkódon túl rövid tájékoztatás is szerepel. — Szeretnénk elterjeszteni Magyarországon, ezen belül most a Balaton környékén a környezetkímélő közlekedési módot. Egyrészt szeretnénk elérni, hogy kevesebb autót használjanak az emberek, hiszen a környezetszennyezés világszerte egyre nagyobb. Az a célunk, hogy zöld közlekedési alternatívát kínáljunk nem csak a turistáknak, de a helyi lakosoknak is. Ha ezt a régiót nézzük, akkor mindenki tudja, hogy a Balaton-partra lejutni nehéz, hiszen tele szoktak lenni a parkolók. Gyalogosan pedig strandfelszerelésekkel, táskákkal a nyaralóból a strandig vezető két-három kilométeres úton harminc fokban nem biztos, hogy a legnagyobb vidámság. Emiatt találtuk ki, hogy megjelenünk a Balatonnál. Be kell tartani a szabályokat A Lime magyarországi képviselete ezért még jóval a szezon előtt felvette a kapcsolatot közel negyven önkormányzattal – többségük partner volt a rollerek elhelyezésében, voltak azonban olyan települések, ahol nem látják szívesen.
Nagyon beindult itthon a gyors járműbérlés: a Bubi után megérkezett a GreenGo, ami után tavaly »februárban elindult a MOL Limo«, nemrégiben lett elektromos robogópark, pár napja már a BMW DriveNow autóit is bérelhetjük és most itt a legújabb szereplő, a Lime, aki az elektromos rollereivel hódítja meg a fővárost. Tegnap én is kipróbáltam egyet egy gyors kör és egy blogbejegyzés-alapanyag erejéig. A legegyszerűbb kölcsönző Az a helyzet, hogy már az autókat is rémesen egyszerűen, egy kb. 15 perces regisztráció után kb. azonnal el lehet vinni, de a Lime-mal ez még gyorsabb: 2 perc alatt regisztráltam és már ki is nyitottam az Andrássy úton parkoló scootert. Nincs szükség jogosítványra, sem egyéb dokumentumok lefotózására, csak a bankkártya adatokat kell megadni, és már mehet is a menet. Az egyetlen kicsit béna dolog, hogy a regisztráció során nem eszi meg az ékezetes karaktereket, de ezt egyáltalán nem írja az app, csak annyit, hogy hibás név. Így parkol a Lime az Andrássy úton Miért jó az elektromos roller?
  1. Aktiválja a windows.microsoft.com
  2. Német 6 os lottó eddigi
  3. Emberi test szervei
  4. Naruto shippuuden 121 rész magyarul
  5. Bakonybéli bencés közösség
  6. Divatos rövid női haj
  7. Kiadó garázs pesterzsébet étterem
  8. Biztonsági intézkedés fogalma ptk
Friday, 10-Feb-23 11:44:02 UTC