Kutyas Filmek Magyarul

(DVD-n)KorhatárBevétel 120, 5 millió $További információk weboldal IMDb Amerikai Egyesült Államokban 2006. február 17-én mutatta be a Walt Disney Pictures, Magyarországon DVD-n jelent meg szinkronizálva. Általánosságban pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól. A Metacritic oldalán a film értékelése 64% a 100-ból, ami 31 véleményen alapul. [1] A Rotten Tomatoeson a Kutyahideg 72%-os minősítést kapott, 152 értékelés alapján. [2] Bevételi szempontól sikeresen teljesített, ugyanis több mint 120 millió dollárt tudott gyűjteni a 40, 4 milliós költségvetésével szemben. A film az Antarktiszon játszódik, de a norvégiai Spitzbergákban, Grönlandon és Brit Columbiában forgatták. A filmet megtörtént események ihlették. CselekménySzerkesztés 1993-ban a Nemzeti Tudományos Alapítvány antarktiszi kutatóbázisának vezetőjét, Jerry Shepard-öt arra kérik, hogy vigye el Dr. Davis McClaren UCLA professzort a Melbourne-hegyre, egy ritka meteoritdarab megtalálása miatt, ami a Merkúrból származik. Mivel a jég vastagsága meglehetősen gyenge, a hegyre való feljutás legjobb módja a kutyaszán.

  1. Kutyás filmek teljes film magyarul
  2. A 10 legjobb kutyás film, amit látnod kell - Mister Doggy
  3. Kutya egy nyár (2018) Teljes film magyarul HD online teljes film magyarul videa indavideo
  4. Kutyás filmek kontra divatos kutyák a menhelyen - SZEKSZÁRDI HÍREK
  5. Kutyam, Skip (2000)-szinkronos, hűség, kutya - Videa

Kutyás filmek teljes film magyarul

A 10 legjobb kutyás film, amit látnod kell - Mister Doggy

kutyas filmek magyarul 2022

Kutya egy nyár (2018) Teljes film magyarul HD online teljes film magyarul videa indavideo

Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor (Jeff Goldblum) is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

Kutyás filmek kontra divatos kutyák a menhelyen - SZEKSZÁRDI HÍREK

kutyas filmek magyarul 2015

Kutyam, Skip (2000)-szinkronos, hűség, kutya - Videa

Tudósok és felfedezők kis csoportja a Déli-sarkvidéken végez kutatómunkát. A tél beköszönte előtt expedícióra indul a térképész Cooper és a geológus Davis. Vezetőjük és a nyolc szánhúzó kutya irányítója Jerry. Az út során a csapat egyik tagja balesetet szenved. Még éppen idejében érnek vissza a táborba ahhoz, hogy a közelgő vihar elől repülővel evakuálni tudják őket. A nyolc kutyát azonban kénytelenek magukra hagyni. Jerry megfogadja, hogy az első adandó alkalommal visszajön értük. Arra senki sem számít, hogy az évszázad vihara tör ki az Antarktiszon. A film megtörtént esetet dolgoz fel. 4. Beethoven /Beethoven, 1992/ A Newton család nyugodt, általánosnak mondható mindaddig, amíg akis bernáthegyi kutya otthonra nem lel házukban. Természetesen csak addig maradhat, amíg az igazi gazdáját meg nem találják. De Beethoven tudja, hogy ez az ő igazi családja. Mindeközben a gonosz szívű állatorvos fondorlatosan el akarja venni a családtól kedvencét, hogy eladhassa kísérleti célokra. Úgy tesz, mintha Beethoven megharapná, s elrendeli elaltatását.

  • Gyed kitöltési útmutató 2020 2021
  • Kutya egy év | Online-filmek.me Filmek, Sorozatok, teljes film adatlapok magyarul
  • Kutyas filmek magyarul teljes film videa
  • Fehér Isten
Friday, 24-Feb-23 05:26:01 UTC