Boríték Méretek Szabvány

Szabványtól eltérő méretű kiadványok, reklámanyagok postázására, DM kampányok lebonyolítására - ahol fontos, hogy kiemelkedjen a tömegből, vagy a szabványos méretű boríték - tasak nem megfelelően biztosítja a kiadvány épségét. Boríték nyomás Borítékok nyomása akár teles felületen Boríték gyártás Szabványos és szabványtól eltérő borítékok gyártása, a megrendelő igényeinek megfelelően. Egyedi méretben, egyedi ablakkal, hozott anyagból is. Nyomda körű nyomdai és papírfeldolgozói szolgáltatást nyújtunk. Jól felszerelt üzemünkben íves ofszet és digitális gépekkel és automata stancgépekkel várjuk. Stancrajz letöltés Az általunk gyártott borítékokhoz készített, a grafikai tervezéshez nélkülözhetetlen stancrajzai letölthetőek PDF, CDR, AI formátumokban. Táguló boríték Az idei év is több újítással kezdődött. A Magyar Posta is bejelentette az újításait, amik közül a legfontosabb a háznál kézbesíthető, még levélnek számító küldemények mérethatárai. A legfontosabb információkról itt... Hogyan dobjunk fel egy egyszerű borítékot?

  1. Szabványos borítékméretek. Hogy néz ki
  2. Méretek
  3. Teszter
  4. Papír- és borítékméretek
  5. Esküvői meghívó méretek, és esküvői boríték - Sanna Esküvői Meghívó
  6. Szabványtól eltérő borítékok
  7. Műszaki adatok

Szabványos borítékméretek. Hogy néz ki

boríték méretek szabvány betűk

Méretek

boríték méretek szabvány kereső

Teszter

boríték méretek szabvany

Papír- és borítékméretek

  1. Szabványos borítékméretek. Hogy néz ki
  2. Vezeték nélküli kamera rendszer zoom
  3. Kiltix nyakörv 38 cm
  4. LC6 méret pontosan - Hírmadár
  5. Szabványos méretek és méretek a borítékházakhoz - HOGYAN KELL 2022
  6. Szabvány méretű borítékok - Papírméret.hu

Esküvői meghívó méretek, és esküvői boríték - Sanna Esküvői Meghívó

A webáruházunkban a külső füles borítékokat ikonnal jelöljük.

Szabványtól eltérő borítékok

A már régről ismert enyves boríték az a fajta, melyet valamilyen nedvesítéssel tudunk lezárni. Ezeket a borítékokat gyakran használják gépi borítékolásnál olyan dokumentumok esetében, mint például a számlalevelek vagy fizetési értesítők, hiszen ezek a borítékok belsőbéléssel rendelkeznek, ami átláthatatlanná teszi őket, így a levelek tartalmához külsőleg illetéktelenek nem juthatnak hozzá még átvilágítással sem. Az enyvezett borítékok ablakos és ablak nélküli változatban is elérhetőek, így a címzés formájában is lehet válogatni a lehetőségek között. A szilikonos záródás esetében a záró fülön egy szilikon csíkkal lefedett ragasztóréteg van. A szilikont lehúzva a boríték könnyedén zárt állapotba hozható. A kézi borítékolást rendkívüli mértékben megkönnyíti ez a technika, hiszen egy mozdulattal megoldható a boríték zárása. A ragasztó biztos zárása gyártást követően 3-4 évig is megmarad, így ezen időszakon belül biztonsággal alkalmazható. Az öntapadós borítékok szájánál két különböző típusú ragasztóréteget helyeznek el és ezeket összenyomva máris teljes mértékben zárt borítékot kapunk.

Műszaki adatok

LC/6 – 162 x 114 mm KIS BORÍTÉK (A/4 2x hajtva) LA/4 – 220 x 110 mm FRANCIA BORÍTÉK teli, jobb- vagy bal ablakos kivitelben is készül (1/3 A/4) C6/C5 – 229 x 114 mm FRANCIA BORÍTÉK (1/3 A/4) LC/5 – 229 x 162 mm KÖZEPES BORÍTÉK hosszanti oldalán záródik (A/4 1x hajtva) TC/5 – 229 x 162 mm KÖZEPES BORÍTÉK rövidebb oldalán záródik (A/4 1x hajtva) LC/4 – 324 x 229 mm NAGY BORÍTÉK hosszanti oldalán záródik (A/4) TC/4 – 324 x 229 mm NAGY BORÍTÉK rövidebb oldalán záródik (A/4)

Friday, 24-Feb-23 01:14:01 UTC