Nikon D3200 Használati Utasítás | Nikon D3200 Digitális Tükörreflexes Fényképezőgép

Folyamatos: Amíg a kioldógomb le van nyomva, a fényképezőgép legfeljebb 4 kép/másodperc I fényképezési sebességgel készít képeket. Önkioldó: Az önkioldó önarckép készítéséhez, vagy a fényképezőgép rázkódása által okozott E elmosódás csökkentéséhez használható (0 27). Késleltetett távkioldás: A zár 2 másodperccel a külön megvásárolható ML-L3 távvezérlő (0 64) kioldógombjának megnyomása után old ki (0 27). Gyorsreagálású távkioldás: A zár a külön megvásárolható ML-L3 távvezérlő (0 64) kioldógombjának # megnyomásakor old ki (0 27). Halk kioldás: Ugyanaz, mint egyképes módban, kivéve, hogy a tükör nem kattan vissza a helyére, amíg a kioldógombot teljesen lenyomva tartja, így időzítheti a tükör visszacsapódásakor hallható J kattanást, amely halkabb, mint egyképes módban. Emellett hangjelzés sem hallható, amíg a fényképezőgép élességet állít, ezzel a lehető leghalkabb működést biztosítja csendes környezetben. " 1 Nyomja meg a I (E/#) gombot. Megjelenik a kioldási mód lehetőségek listája. I (E/#) gomb 2 Válasszon egy kioldási módot.
  1. Video
  2. Nikon D3200 + 18-55mm VR II (VBA330K009) - Árukereső.hu
  3. Függelék
  4. Használati útmutató Nikon D3200 Digitális fényképezőgép
  5. Reviews

Video

nikon d3200 használati utasítás online

elkapott pillanatok[? A megismételhetetlen, vagy különleges pillanatok megörökítése nagyon izgalmas és nehéz feladat. Nehéz, hiszen sokszor pillanatokra tűnik csak fel a téma, nincs idő komponálni sem. És izgalmas, mert egy igazán jó felvételben nagy örömünket lelhetjük. ] glamour[? A Glamour olyan fotográfiai terület ahol az alkoto az érzékiséget, bűbájt próbálja ábrázolni, a modell segítségével, egy pillantással egy mozdulattal, akár egy kivillanó női mellbimbóval. ] hangulatképek[? Válaszd a hangulatfotó kategóriát, ha olyan képed van, ami tartalmilag pontosabban körülhatárolható, mint egy "egyéb", mert a legfőbb jellemzője, hogy mások számára is értelmezhető hangulati, érzelmi töltettel bír, esetleg a fő sajátsága a gondolatiság, s ezek válnak a kép fő erényévé, nem a klasszikus kategóriákkal szemben támasztott technikai követelmények. Egy ilyen fotó témája bármi lehet: virág, portré, csiga, tájkép, vagy akár tárgy is, ha látványában kiváló, és elsősorban a hangulata miatt hat a nézőre. ]

Nikon D3200 + 18-55mm VR II (VBA330K009) - Árukereső.hu

  • Nikon d3200 használati utasítás függelék
  • Nikon d3200 használati utasítás camera
  • Használati útmutató Nikon D3200 Digitális fényképezőgép
  • Nikon d3200 használati utasítás e
nikon d3200 használati utasítás 1

A rendszeres felülvizsgálat és szerviz különösen ajánlott, ha a fényképezőgépet professzionális célokra használja. A fényképezőgéppel rendszeresen használt tartozékokat is, mint például objektíveket, kiegészítő vakuegységeket vigye el a fényképezőgép felülvizsgálata, vagy szervizeltetése során. A Fontos fényképek készítése előtt A fontos alkalmakon (esküvőkön vagy utazás során) készülő fényképek készítése előtt mindig érdemes próbafelvételt készíteni a fényképezőgép működésének ellenőrzéséhez. A Nikon nem vállal felelősséget a termék meghibásodásából eredő károkért, az anyagi károkat is beleértve. A Tanulás egy életen át A Nikon Tanulás egy életen át filozófiájának része a felhasználók számára nyújtott folyamatos terméktámogatás és képzés, amelyről az alábbi weboldalakon talál rendszeresen frissített információt: Az Amerikai Egyesült Államokban élő felhasználóknak: Az Európa és Afrika területén élő felhasználóknak: Az Ázsia, Óceánia és a Közel-Kelet területén élő felhasználóknak: Látogasson el ezekre az oldalakra, ahol tippeket találhat, válaszokat kaphat a gyakran feltett kérdésekre és tájékozódhat a legújabb termékekről, valamint a digitális fényképezésről és képfeldolgozásról.

Függelék

Ha a fényképezőgép beállította az élességet, használja a dioptriaszabályzót a téma élesítéséhez a keresőben. Ha szükséges, a kereső élességét tovább igazíthatja külön beszerezhető korrekciós lencsékkel. A A beállítás menü A nyelvet és a dátum/idő beállításokat bármikor megváltoztathatja a Nyelv (Language) és az Időzóna és dátum lehetőségek használatával a beállítás menüben. 11 s Egyszerű fényképezés Akkumulátor töltöttségi szintje és a memóriakártya kapacitása Fényképezés előtt ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét és a még készíthető képek számát. 1 Kapcsolja be a fényképezőgépet. 2 Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét az információs kijelzőn (alacsony töltöttségi szintnél a keresőben is megjelenik egy figyelmeztetés). Ha a monitor kikapcsolt, nyomja meg az P gombot az információs kijelző megtekintéséhez; ha a monitor nem kapcsol be, az akkumulátor lemerült, ezért újra kell tölteni. Információs kijelző Kereső Leírás L Az akkumulátor teljesen fel van töltve.

nikon d3200 használati utasítás reviews
Formázza meg a kártyát, vagy kapcsolja ki a fényképezőgépet és helyezzen be új memóriakártyá 80Jelzés Monitor Hiba. Nyomja meg újból a kioldógombot. Indítási hiba. Forduljon egy hivatalos Nikon szervizhez. Fénymérési hiba Az élő nézet indítása sikertelen. Várjon, amíg a fényképezőgép lehűl. Kereső O (villog) — Megoldás Engedje fel a kioldógombot. Ha a hiba továbbra is fennáll, vagy gyakran jelentkezik, vegye fel a kapcsolatot egy Nikon által engedélyezett képviselővel. Vegye fel a kapcsolatot egy Nikon által engedélyezett képviselő 81Műszaki adatok ❚❚ Nikon D3200 digitális fényképezőgép Típus Típus Objektív rögzítése Tényleges látószög Tükörreflexes digitális fényképezőgép Nikon F bajonettzár (AF érintkezőkkel) 82Objektív Kompatibilis objektívek Automatikus élességállítás AF-S és AF-I objektívek esetén elérhető. Automatikus élességállítás egyéb G és D típusú objektívek, AF-objektívek (IX NIKKOR és F3AFhez való objektívek nem támogatottak) és AI-P objektívek esetén nem elérhető. Nem-CPU objektívek használhatók M módban, a fényképezőgép fénymérője azonban nem működik.

Használati útmutató Nikon D3200 Digitális fényképezőgép

Ha a fényképezőgép csatlakozik a számítógéphez, kapcsolja ki a fényképezőgépet és húzza ki az USB-kábelt. Ha kártyaolvasót vagy kártyafoglalatot használ, válassza ki a megfelelő lehetőséget a számítógép operációs rendszerében a memóriakártyának megfelelő cserélhető lemez eltávolításához, majd vegye ki a kártyát a kártyaolvasóból vagy a foglalatból. Képek megtekintése A fényképek megjelennek a ViewNX 2-ben, ha az átvitel befejeződö 71n Műszaki tájékoztató Kompatibilis objektívek A fényképezőgép az automatikus élességállítást csak AF-S és AF-I CPU objektívek használatakor támogatja. Az AF-S objektívek elnevezése elején AF-S, az AF-I objektíveknél AF-I áll. Az automatikus élességállítás más automatikus élességállító (AF) objektívek esetén nem tá 72Egyéb tartozékok Az útmutató készítésének idején az alábbi tartozékok álltak rendelkezésre a D3200 készülékhez. Tápellátás Szűrők A kereső tartozékai Szoftver n 63 • EN-EL14 lítium-ion akkumulátor (0 6): További EN-EL14 akkumulátorokat helyi kiskereskedőktől, vagy hivatalos Nikon szerviztől szerezhet be.

A megnevezés ellenére nem feltétel az utca, sőt, még a városi környezet sem. Azokat a fényképeket várjuk ide, ahol érdekes, beszédes, többnyire elkapott pillanatokat sikerül lencsevégre kapni emberekről vagy embercsoportokról (esetleg házikedvencekről) egy nyilvános hely nyújtotta szabadságban. Habár a klasszikus utcaifotózást normál- illetve széles látószögű objektívekkel művelték, ma már bőven látunk példát az enyhe teleobjektívek illetve telezoomok használatára is. ] város, építészet[? Lakóhelyünk környékén vagy egy utazás alkalmával idegen országban járva a témák kimeríthetetlen tárházát találhatjuk. Utcák látképe, jellegzetes építészeti stílusok, épületek megörökítése. Magas épületeket fotózva, sokszor kényszerülünk a gépváz megdöntésére, de ez mindenképpen azt eredményezi, hogy az épület falai összetartóak lesznek az elkészült felvételen. Célunktól függően ez lehet előny is, de általában utólagos korrekcióra szorulnak felvételeink. Létezik megoldás arra is, hogy utólag egyáltalán, vagy sokkal kevésbé kelljen "belenyúlnunk" a fotóba.

Reviews

Vegye le a objektívet a fényképezőgépről, majd tegye vissza rá, és eközben győződjön meg róla, hogy a reteszzár a helyére kattan. Vegye le az objektívet, és tisztítsa meg a CPU-érintkezőket a objektíven és a fényképezőgép vázán egy nem szöszölő kendővel. A fényképezőgép és a objektív felhasználói kézikönyvében talál információ az érintkezők pontos helyéről. 4. A objektív folyamatosan nem az elvárt módon állítja az élességet Ha az összes többi hibaelhárítás lépést elvégezte, akkor – ha lehetséges – próbálkozzon egy másik objektívvel annak megállapításához, hogy a probléma csak egy objektívnél jelentkezik-e. Ha egyik objektív sem tudja megfelelően beállítani az élességet, akkor a fényképezőgéppel lehet probléma. 5. Egy egyéni beállítás megakadályozza a kioldógomb működését Ha az egyéni beállítások menüjében be van kapcsolva a Csak AF Be vagy az AF-BE funkció az AE-L/AF-L gombhoz van hozzárendelve, akkor a kioldógomb megnyomásakor történő automatikus élességállítás kikapcsol. Ha engedélyezni szeretné kioldógombbal történő kioldást, állítsa be a Zár/AF-BE beállítást, vagy állítson be más funkciót az AE-L/AF-L gombhoz.

Vegye ki, majd helyezze vissza az akkumulátort a töltés újrakezdéséhez. D Az akkumulátor töltése Olvassa el és kövesse a jelen használati útmutató iv v. és 66 68. oldalain található figyelmeztetéseket és óvintézkedéseket. Az akkumulátor töltését beltéren, 5 35 C környezeti hőmérsékleten végezze. Ne használja az akkumulátort 0 C alatti, vagy 40 C feletti hőmérsékletű környezetben; ezen óvintézkedés figyelmen kívül hagyása az akkumulátor károsodásához, vagy teljesítménycsökkenéséhez vezethet. Az akkumulátor kapacitása csökkenhet és a töltési idő megnőhet, ha az akkumulátor hőmérséklete 0 C és 15 C közötti, valamint 45 C és 60 C közötti tartományba kerül. Az akkumulátor nem tölt, ha a hőmérséklete 0 C alá vagy 60 C fölé emelkedik. Ha töltés során a CHARGE (TÖLTÉS) lámpa gyorsan villog (kb. nyolc felvillanás másodpercenként), ellenőrizze, hogy a hőmérséklet a megfelelő tartományba esik, majd húzza ki a töltőt és távolítsa el, majd tegye be újra az akkumulátort. Ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal függessze fel a használatot és vigye az akkumulátort és a töltőt a kiskereskedőjéhez, vagy egy Nikon által engedélyezett képviselőhöz.

4GB X 5 Csatlakoztasson egy objektívet. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön por a fényképezőgépbe, amikor eltávolítja az objektívet vagy a vázsapkát. A jelöléseket egy vonalban tartva helyezze az objektívet a fényképezőgépre, majd forgassa el az objektívet, amíg a helyére nem 177 Válasszon nyelvet, majd állítsa be a fényképezőgép óráját. A választógomb és az J gomb segítségével válassza ki a nyelvet és állítsa be a fényképezőgép órájá 188 Állítsa be a kereső élességét. Az objektívsapka eltávolítása után forgassa el a dioptriaszabályzót, amíg a kereső kijelzései és az élességpont tökéletesen élessé nem válnak. Ha a szabályzó állítása közben a keresőbe néz, ügyeljen arra, hogy ne nyúljon véletlenül a szemébe. X Élességpont D Töltés közben Ne mozgassa a töltőt és ne érintse meg az akkumulátort töltés kö 19D A memóriakártyák formázása Ha ez az első alkalom, hogy a memóriakártyát a fényképezőgéppel használja, vagy másik készüléken végezte a formázást, válassza a Memóriakártya formázása lehetőséget a beállítás menüben, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a memóriakártya formázásához (0 55).

  1. Eladó lakás dunaföldvár
  2. Kecskeméti állások nőknek képek
  3. Lincoln a vámpírvadász online ecouter
  4. 1.5 tsi motor hibák air
  5. Sárvár nádasdy var.fr
  6. Budapest pelmenyiző 13. gogol utca
  7. Nagyszülői gyed 2019
  8. Kőrösi csoma sándor kéttannyelvű általános iskola ifjúmunkás
  9. Repülőjegy burgasz budapest
  10. Ibiza nyaralás 2019 honda
  11. Bge hszo klik sini
Friday, 24-Feb-23 15:42:01 UTC