Nikon D3300 Használati Utasítás

A nagyméretű képérzékelő a legapróbb részleteket is lenyűgöző élességgel örökíti meg, gyenge fényviszonyok mellett (ISO 12 800 beállításig) is kristálytiszta képeket készí csak most kóstol bele a digitális tükörreflexes fényképezésbe, vagy szeretne többet tudni róla, akkor az Útmutató mód lépésekre lebontott segítséget nyújt. Ha megosztaná felvételeit, a Nikon külön megvásárolható vezeték nélküli mobiladapterével egyszerűen feltöltheti a képeket kedvenc oldalaira egy intelligens eszközön keresztül. 24, 2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-érzékelőKészítsen felejthetetlen nagy felbontású képeket. A nagyméretű nyomatok lenyűgözően néznek ki, és a részletek elvesztése nélkül vághatja felvé kóstol bele a digitális tükörreflexes fényképezésbe? Útmutató módAz Útmutató mód mintaképekkel és jól érthető, lépésekre bontott utasításokkal mutatja meg, hogyan készíthet nagyszerű fényképeket és videózeték nélküli adapterTűnjön ki nagyszerű képeivel az okostelefonos fotók tengeréből! A Nikon WU-1a vezeték nélküli mobiladapter* segítségével a D3300-ról egy intelligens eszközön keresztül töltheti fel ké teljesítmény gyenge fénybenKészítsen tiszta képeket bármilyen fényben.

Az J, az Fn, a Pv és az A AE-L/AF-L gomb által betöltött funkciót az f1 (OK gomb; 0 284), a g1 (Fn gomb kiosztása; 0 288), a g2 (Ellenőrző gomb kiosztása; 0 288) és a g3 (AE-L/AF-L gomb kiosztása, 0 288) Egyéni beállításban adhatja meg (az utolsó három menüpontban beállíthatja azt is, hogy az expozíciót az adott gomb nyomva tartása nélkül rögzítse). A g4 Egyéni beállítás (Kioldógomb kiosztása; 0 288) szabályozza, hogy a kioldógomb használható-e az élő nézet indítására, vagy videofelvétel indítására és leállítására. 167 Képterület A videofelvétel menü Képterület menüpontjában található 1, 3 (18 12) beállítás (0 274) kiválasztása csökkenti a látószöget és növeli az objektív látszólagos gyújtótávolságát. Vegye figyelembe, hogy az azonos képmérettel, de különböző képterülettel készült képek felbontása eltérő lehet. DX (24 16) 1, 3 (18 12) 168 Fényképek készítése videó módban Amennyiben a g4 Egyéni beállításban (Kioldógomb kiosztása, 0 288) a Képek készítése beállítás van érvényben, és az élő nézetet bekapcsolta az élő nézet választó 1 állásba forgatásával, a kioldógomb teljes lenyomásával bármikor készíthet fényképeket.

Nikon d3500 használati utasítás

  • Nikon d3300 használati utasítás film
  • Mr & Mrs felirat táblatalppal fehér
  • Mitsubishi grandis eladó
  • Nikon d3300 használati utasítás 2
  • Vélemények :: Nikon D3300 DSLR fényképezőgép, 24.2MP + Objektív 18-55mm VR II - eMAG.hu

Jelölje ki a kívánt beállítást, majd a kiválasztásához nyomja meg az J gombot. Az i gomb menüjéből való kilépéshez és a felvételi mód kijelzőre való visszatéréshez nyomja le az i gombot. i gomb Keresős fényképezés Élő nézet Az i gomb menüje Az i gomb menüje (az élő nézet választó C állásban van) Az i gomb menüje (az élő nézet választó 1 állásban van) 189 Az i gomb menüje (keresős fényképezés) Keresős fényképezés közben az i gomb megnyomásakor megjelenik az alábbi beállításokat tartalmazó menü: Beállítás Leírás Képterület Választhat a DX (24 16) és az 1, 3 (18 12) képterületbeállítás közül (0 73). Picture Control beállítása Kiválaszthatja a kívánt Picture Control beállítást (0 130). Aktív D-Lighting Beállíthatja az Aktív D-Lighting értékét (0 139). A fényképezőgép a csúcsfényes és árnyékos területek HDR (széles részleteinek megőrzése érdekében két különböző dinamikatartom. ) expozícióval készített fényképet egyesít (0 141). Távvezérlő mód (ML-L3) Kiválaszthatja a kívánt távvezérlő módot (0 156).

Tuesday, 14-Feb-23 17:28:02 UTC