Programok Győr 2019, Programok Győr 2014 Edition

Jótékonysági meghívást kaptunk tőlük egy háromórás reptérlátogatásra. A kiránduláson 48 fő értelmileg sérült tagunk, valamint kísérőik vehettek részt és nyerhettek bepillantást a repülőtér pezsgő mindennapjaiba. A 3 órás buszos túra során szakavatott túravezetőnk, Kránicz Balázs kalauzolta kíváncsi csapatunkat, hogy a lehető legtöbbet tudjuk meg a reptér életéről. Kalandunk a biztonsági ellenőrzéssel indult, ami ugyanúgy zajlott, mintha utazni indultunk volna. Az ellenőrzés után csapatunk visszaült a gyönyörűen helyreállított, egykori Malév Air Tours buszára, és kezdődött a túra… Balázsról elmondható, hogy a reptér szerelmese, így aztán amíg buszunk haladt a futópályák felé, nagyon jó hangulat kerekedett a sok érdekes és vicces története hallatán. Utunk bizonyos pontjain lehetőségünk nyilt a busz elhagyására, de szigorúan csak a láthatósági mellények felvétele után, ugyanis olyan közel mehettünk, hogy testközelből tapasztalattuk meg a gépek hangját, a leszálló repülők keltette légörvényt és a kerozin illatát.

  1. Az É.S.S.E. programjai 2019-ben a derűs mosolygós arcokért!

Az É.S.S.E. programjai 2019-ben a derűs mosolygós arcokért!

  1. Programok győr 2019 2
  2. Programok győr 2019 youtube
  3. Programok 2019 - 31!
programok győr 2019 tv

A közönségünk különlegesen fogékony mindkét műfajra és ez a párosítás hallatlan lelkesedést váltott ki. Hangversenyünk egy olyan terápiás 'eszköz', amely egy állandóan bővülő közösségbe kovácsolta e pár év alatt ezt a 200 embert. Gyermeket, kamaszt, felnőtteket egyaránt összekötve a koncert-mese fonalán. Az ÉSSE az elmúlt évek nagy sikere nyomán, idén is szeretné folytatni a komolyzenei koncertsorozatot, melyre fiataljaink részéről egyre nagyobb az igény, hisz a megye egész területéről érkeztek gyerekek a programra.

programok győr 2019 movie

A leszálló gép pilótája pedig integetve üdvözölte fiataljainkat. Látogatásunk következő izgalmas állomása volt a központi tűzoltóbázis, ahol az ország legnagyobb, legmodernebb túzoltó járművei sorakoztak. Az érdekes látnivalók és a rengeteg érdekes információ mellett, csapatunknak alkalma nyílt megtapasztalni, hogy milyen is egy igazi próbariasztás. A tűzoltóbázisról visszaindulva elhaladtunk az irányítótorony mellet, melyről fiataljaink azt is megtudhatták, hogy milyen nélkülözhetetlen szerepe van a légiforgalmi irányításban. A buszos kaland után az Aeropark repülőgép-múzeumát is végijártuk tagjainkkal. A park barátságos és figyelmes munkatársai bemutatták a magyar közforgalmú repülés elmúlt 60 évének legjellemzőbb gépeit, az LI-2 típustól kezdve, az ezredfordulig szolgálatban lévő TU-154-esig. Csapatunk tagjai számára felejthetetlen élményt jelentett, hogy felmehettek ezekre a gépekre, sőt, még a pilótafülkébe is beülhettek és igazi pilóták lehettek. A Légiközlekedési Kulturális Központ hozzáértő, kedves és lelkes munkatársai felejthetetlen napot szereztek fiataljaink számára.

Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik megyei Egyesülete2019-ben is várja az egyesület irodájában 9-16 óráig azokat az embereket, akik sérültséggel élnek, vagy a családjukba, rokonságukban van sérültséggel élő ember, gyermek. Az irodában sokrétű munka folyik. Nem csak tanácsot tudunk adni különböző ügyek intézésében, hanem segítünk kitölteni a kérvényeket, időpontokat foglalunk, jogi tanácsadást tartunk, és segítünk abban is, hogy milyen ügyeket, hol kell intézni. Elmondjuk, hogy milyen ellátási formákat tudunk ajánlani, melyik intézményben van szabad hely, és hogyan kell beadni az elhelyezés iránti kérelmeket. Kapcsolatot tartunk az iskolákkal, tudjuk hogy hol találhatók, és erről is tájékoztatást tudunk adni. A honlapunkon oldalon tájékozódhatnak az olvasok az aktuális hírekről, milyen programokat tervezünk, és a megvalósult programokról beszámolók olvashatok. A képgalériában az elmúlt időszak eseményeikről találhatók fotók. Könnyen érthető formában a sérültséggel élők is keresgélhetnek ezen az oldalon.

Május 12. Vasárnap:Cabrió találkozó, felvonulás, autós programokReckless Roses (Guns n Roses tribute) Kis Cipő zenekar (Republic dalok) Edda Művek koncertGondoltunk a családokra is, jönnek bohócok, gyerek zenekarok, lesz ajándék osztás, lampionok, légvárak, vidámpark és rengeteg nyereményjáték három napon át! Bérletvásárlási lehetőség:

Menü Me GYŐR, RADÓ-SZIGET 2019. 07. ogramokTérképTámogatókAdatvédelmi tájékoztató MenüAUREVOIRHelyszín: Nagyszínpad Dátum: 2019. július 12. péntek Időpont: 19 óraTovábbBAGOSSY BROTHERS COMPANYHelyszín: Nagyszínpad Dátum: 2019. péntek Időpont: 21 óraTovábbTHE CARBONFOOLSHelyszín: Nagyszínpad Dátum: 2019. július 13. szombat Időpont: 19 óraTovább Előző KövetkezőTalálkozunk 2020-ban! ProgramokTérképTámogatókAdatvédelmi tájékoztató Menü Facebook Youtube Instagram Az esemény és a jubileumi év támogatóiHivatalos partnereinkMédiatámogató© 2021 • 31! Készítette: Contrecto KFT

Vannak támogatóink, akik egyetértenek célkitűzéseinkkel, és ezért segítik Egyesületünket már évek óta. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk az Arrabona Eagles M. C. Hungary motorosaival, akik minden rendezvényünket támogatják és részt is vesznek rajta. Gyűjtjük az adó 1%-os felajánlásokat, mert ezek az összegek is segítenek abban, hogy minél több élményhez tudjuk juttatni az értelmileg sérültek közösségét. Adószámunk, ahová a felajánlást megtehetik É. S. E. 18980196-1-08. Számlaszámunk: OTP 11737007-20719157 Nagyon fontos számunkra, hogy az önkéntesként tevékenykedő fiatalok, és más segítők, mindig rendelkezésünkre állnak, ha segítségre van szükségünk minden nagy rendezvényen. Az ÉFOÉSZ Országos Szövetsége EFOP-1. 1. 5-17-2017-00003 pályázatán 851 175 523 Ft-ot nyert, ennek a pályázatnak köszönhető, hogy minden megyében megnyithatta kapuit az Önálló Életviteli Centrumok. Nálunk is létrejött az ÉFOÉSZ Önálló Életviteli Centrum Győr-Moson-Sopron megyei irodája. Az iroda Győr, Mester út 1 fsz110.

Fontos eleme a programnak az eszközhasználat megtanítása minden érintett számára. A centrumokban elérhető szolgáltatásokkal komplex segítséget kaphatnak a minél teljesebb és önállóbb életvezetéshez. A fiatalok felkészítése már 2018 októberében elkezdődtek. Az önállóbb élethez való felkészítést workshop formájában különböző témakörben kerülnek megtartásra. A worksopot egy gyógypedagógus tréner vezeti, akinek munkáját egy mentor, worksop munkatárs és egy önérvényesítő fiatal segíti. A különböző témákat munkafüzetekben dolgozzák fel a fiatalok. 8 témakörben tartunk előadásokat: 1. Szabadidő és időbeosztás 2. Jogok, érdekvédelem 3. Életvitel - Pénzkezelés, ügyintézés, közlekedés 4. Én és a másik - Párkapcsolatok, szexualitás 5. Értelek és megértelek - Kommunikáció és konfliktuskezelés 6. Támogatott lakhatás 7. Ne bánts! Én sem bántalak! - Mit tehetek, ha bántalmaznak? 8. KommunikációÉlményteli nap a repülőtéren (2019. március 19. ) Az Értelmileg Sérültek és Segítőik Gy-M-S Megyei Egyesülete tagjainak ismét hatalmas élményben lehett részük a Légiközlekedési Kulturális Központ kollégáinak jóvoltából.

A 2019/2020. tanévi versenyek októberben kezdődtek, […] Az V. Magyarországi Szenior Sportjátékok és Szeniortánc Találkozónak 2019-ben Győr adott otthont. A rendezvény beszámolója és leírása ITT olvasható. A 2020-as rendezvény eredetileg júniusban ismét Győrben került volna megrendezésre, […] 1 2

Tuesday, 14-Feb-23 02:36:01 UTC