No Frost Hűtő

Új hűtő vásárlása előtt gyakran felmerül a kérdés: érdemes-e a manapság az egyre divatosabb, úgynevezett no frost technológiával felszerelt készülékre költenünk, vagy jobban járunk, ha inkább a hagyományos típust választjuk. Milyen szempontokat kell mérlegelni a készülék megvásárlása előtt? Ahogy minden háztartási gép és műszaki cikk vásárlása előtt, a hűtőgép esetében is érdemes első körben átgondolni a saját igényeinket és alaposan feltérképezni, hogy a készüléknek milyen körülmények között kell szolgálnia a kényelmünket. Mielőtt górcső alá vesszük a no frost technológiával felszerelt készülékek előnyeit és hátrányait, javasoljuk, hogy hűtővásárlás előtt mindenképpen mérlegeljék az alábbi szempontokat. Néhány kérdés megválaszolását követően, az előnyök és hátrányok mérlegelésekor is egyszerűbb lesz a dolgunk, könnyebben tudunk dönteni. Hány fő és milyen gyakran használja majd a készüléket? Jellemzően milyen élelmiszereket fogunk abban tárolni? Milyen a külső hőmérséklet a helyiségben, ahova a hűtő kerül?

  1. Alulfagyasztós hűtőszekrény no frost
  2. Szekrény akció
  3. Whirlpool Dual No Frost » Elektro Márkabolt
  4. Beko NeoFrost hűtőszekrények
  5. Samsung
  6. No frost htő
  7. Nofrost hűtők

Alulfagyasztós hűtőszekrény no frost

↓ Leírás és specifikációk ↓ Technikai paraméterek ↓ Letölthető Leírás: Minden konyhába illeszkedikA beépíthető, NO FROST fagymentes technológiájú, kombinált hűtőszekrény az E energiatakarékossági osztályba tartozik. A hűtőrész űrtartalma 180 l, a fagyasztóé 68 l. A fagyasztó részben 24 óra alatt 3, 5 kg élelmiszert tud egyidejűleg lefagyasztani. A hűtőszekrény külső részét harmonizál konyhája dizájnjával, így konyhabútorával tökéletes összhangban lesz. A hűtőtérben kényelmesen tárolhatja az élelmiszereket üvegpolcokon, az átlátszó fiókokban és az ajtórekeszekben. Használja a speciális fiókokat gyümölcsök és zöldségek tárolására, hiszen ezekben lehetősége van a páratartalom szabályzására. A fagyasztóban talál egy kihúzható fiókot, amely praktikus fagyasztott pizza tárolására és egy XXL-es FROST rendszer a hűtéshez és fagyasztáshozA kettős NO FROST, fagymentes technológia külön hűtőrendszert biztosít a hűtő és fagyasztó rész számára. Ennek eredményeként a szagok nem keverednek a hűtőszekrény és a fagyasztó között.

Amennyiben szeretnénk azokat frissen tartani, mindenképpen gondoskodunk kell arról, hogy azokat zárt dobozokban tároljuk. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a hagyományos hűtőkben tovább maradnak frissek a nedvességet tartalmazó élelmiszerek, mint a szárazabb levegőjű no frost készülékekben. Fentiekből is látszik, hogy egy készülék vásárlásakor nagyon sok szempontot kell mérlegelni. Ha bizonytalan, munkaidőben a +36 30 281 6877-es telefonszámon vagy a chaten akár azonnal segítünk a döntésben. Kérdéseit a blogbejegyzések alatt, hozzászólás formájában is felteheti. Látogasson el Facebook oldalunkra is, ahol hétről hétre osztunk meg követőinkkel a műszaki cikkek és háztartási gépek vásárlásával, karbantartásával, javításával, beüzemelésével kapcsolatos, hasznos információkat. További információ: +36 30 333 2269 Business Box – Ön vásárol, mi gondoskodunk Kapcsolódó bejegyzések:

Szekrény akció

A hagyományos hűtőgép előnyei Manapság a legtöbb helyről azt halljuk, hogy hagyományos hűtőt már nem is nagyon érdemes vásárolni. A felsorolt kényelmi és higiéniai szempontok figyelembevételével ez nem is hangzik butaságnak. Ennek ellenére vannak bizonyos információk, amelyek a no frost hűtőkről zengett dicshimnuszok közepette bizony elsikkadnak. Ilyen nem elhanyagolható szempont például, hogy a no frost hűtők nemcsak a vásárlás pillanatában kerülnek többe: a kényelem ára a villanyszámlákon is megmutatkozik, ugyanis az innovatív technológia működéséhez jelentősen több energiára van szükség. Energiafogyasztási szempontból tehát a hagyományos technológia a nyerő! (Figyelemmel arra, hogy a háztartásunkban a gyakran nyitogatott hűtő az egyik legnagyobb áramfogyasztó ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont. ) A páralecsapódás elkerülése érdekében kialakított – a nedvességtől szinte teljesen mentes – no frost technológia további hátránya, hogy a készülékben tárolt zöldségek és gyümölcsök a száraz levegő hatására sokkal gyorsabban megfonnyadnak.

Nincs több jegesedés és leolvasztás A NeoFrost hűtőszekrényt nem kell többé leolvasztania és jég sem fog többé képződni a hátlapján. Hosszabb ideig friss élelmiszerek Mivel a fagyasztóból származó jeges, száraz levegő nem kerül át a hűtőszekrénybe, a különálló hűtési rendszer ideális légáramlást és optimális hőmérsékletet biztosít. Így az étel nem szárad ki és tovább friss marad. Szagok keveredése nélkül A hűtőszekrény és a fagyasztó 2 különálló keringési rendszerrel rendelkeznek, így a fagyasztó levegője nem jut át a hűtőszekrénybe, vagy fordítva. Ez által megakadályozza a szagok kellemetlen keveredését az ételek között.

Whirlpool Dual No Frost » Elektro Márkabolt

Vakáció mód Amikor Ön nyaralni megy, a hűtőszekrény is szabadságon van. A Vakáció üzemmóddal a hűtőszekrény kevesebb energiát fogyaszt, miközben állandó 10 fokon működik. No Frost levegő keringtető rendszer A hűtőszekrény belsejét megóvja a nedvességtől, vagyis tisztán és frissen tartja, ahogy az ételeket is. Áramszünet figyelmeztetés A hűtőszekrény segíti Önt és jelzi, ha áramszünet történt és a benne levő étel emiatt esetleg megromolhatott. Szuper Fagyasztás Ha felmelegszenek ételei, hamar vissza kell hűteni őket a megfelelő hőmérsékletre. A Szuper Fagyasztás funkcióval órák helyett percek alatt lefagyaszthat egy adott ételt. Szuper Hűtés A hűtőszekrény általában egy hideg hely, de a Sharp-nak az is fontos, hogy az ételeket szuper gyorsan hűtse le. LED-es belső világítás A vakító fények senkit nem vesznek le a lábáról, de a finom LED izzók épp megfelelően világítják meg az ételt még az éjjeli nassolás idején is, hogy mindent lásson, amit hűtője kínál. Semleges szagok Senki nem szereti, ha a hűtőszekrényből a fagyasztóba is átterjednek a szagok: ezzel a funkcióval ez nem történhet meg.

Beko NeoFrost hűtőszekrények

no frost htő

Még akkor is, ha az ajtót gyakrabban nyitják ki, a belső hőmérséklet optimális marad. Okos tárolás Az ajtón lévő polcok két részre vannak osztva, amely lehetővé teszi, hogy a polcokat különböző magasságba helyezze el a sokoldalú tároláshoz. Hasonlóképpen, egyes modellek rendelkeznek egy speciális, visszahúzható Flexi polccal kifejezetten a magas elemek tárolására. Friss Étel A hűtőszekrényben található a FreshBox+ fiók FreshPad kiegészítővel, amely egy speciális rács, amely elvonja a páratartalmat, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, hogy hosszabb ideig tárolhassa frissen a gyümölcsöket és zöldségeket. Megbízhatóság A hűtőszekrény teljesítménye napról-napra és évről évre változik. A Dual No Frost rendszert működtető 6. Érzék kompresszor 20 éves garanciával rendelkezik. Elérhető modellek:

Samsung

  1. Szürke lábazati kő tisztítása
  2. Eladó lg g3 32gb
  3. Ezekkel a módszerekkel gyógyszer nélkül is legyőzheted a fejfájást - Dívány
  4. Metallica koncert bécs en
  5. No frost hűtőszekrény
  6. Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz - Roadster
  7. Cluedo Trónok harca - magyar nyelvű társasjáték - Játék&Tudás webáruház
  8. Beko NeoFrost hűtőszekrények
  9. Hyundai vc 020 o porzsák nélküli porszívó
  10. Parkolós kamionos játékok
nofrost hűtők

No frost htő

A fagylalt biztonságban van a sajttól. Helytakarékos ajtó A Sharp hűtőszekrények ajtaja miatt nem kell aggódni, nincs útban nekik fal vagy szekrény. Ennek köszönhetően kihasználhatja a teret a konyhában, anélkül, hogy aggódnia kellene a hűtőszekrény miatt. Opti Fresh A nedvességtartalom szabályozásával a zöldségek frissek, ropogósak és finomak maradnak, pont amilyennek lenniük kell. Polc keret Néha kiömlik valami, de ezek a polckeretek megtartják a folyadékot, meggátolva, hogy az az alsó polcra csöpögjön.

Nofrost hűtők

A rendszer másik előnye, hogy a fagyasztóból kiáramló száraz és túl hideg levegő nem szárítja ki a hűtőrészben található ézdaságos LED világításA hűtőszekrény modern LED világítással van felszerelve, amely 90%-kal gazdaságosabb, mint egy hagyományos izzó, ráadásul sokkal jobb fényerő jellemzi, aminek köszönhetően sokkal nagyobb rálátása lesz a hűtőszekrény tartalmára. A LED-es világítás is hozzájárul a belső hőmérséklet stabilitásához, mert a hagyományos izzókkal ellentétben, nem termel nemkívánatos hő a kombinált hűtőszekrény nem csak gazdaságos, hanem csendes is. A zajszint 41 dB, így működését alig lehet áramszünetkor sem kell aggódniaMég hirtelen áramszünet esetén sem kell aggódnia az ételeiért – a hűtőszekrény akár 6 órán keresztül is képes fenntartani a biztonságos hőmérsékletet élelmiszerei számára.

A legtöbb fogyasztó nem tudja biztosan, hogy hol és milyen módon tárolja a gyümölcsöt és zöldséget a hűtőszekrényben. Sokan úgy gondolják, hogy a legjobb hely a tárolásra az alsó fiók. A Whirlpool W Collection Dual No Frost hűtőszekrény segítségével nem kell többet találgatni, hogy hol tárolja a zöldségeit és gyümölcseit - a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás biztosítja, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek a hűtőszekrényben bárhol tárolhatók legyenek, miközben megtartják minőségüket. Megakadályozza a hőmérséklet-ingadozásokat Naponta egy személy akár 10-20-szor is kinyithatja a hűtőt1, ezért fontos, hogy a hűtőszekrény figyelje a hőmérséklet és a páratartalom változást az optimális élelmiszer frissesség megőrzés érdekében. A Whirlpool W Collection hűtőszekrényben található 6. Érzék Precision Control érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom változását mind a hűtőtérben, mind a fagyasztóban, és gyorsan visszaállítja azokat az ideális szintre, hogy megakadályozzák az ajtó nyitásakor és zárásakor bekövetkező ingadozásokat.

Wednesday, 01-Mar-23 00:54:01 UTC