Nkm Áramszolgáltató Szeged Ügyfélszolgálat

Az adatkezelőnek és képviselőjének neve: Tarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet, Képviselő: Megyesi László szövetkezeti elnök Elérhetőség: 6723 Szeged, Pentelei sor 5., Az adatkezelés célja: a Szabályzat alapvető célja, azon belső szabályok megállapítása és intézkedések megalapozása, amelyek biztosítják, hogy a lakásszövetkezet adatkezelő tevékenysége megfeleljen a Rendelet, és az 2011. évi CXII. törvény (információs önrendelkezési jog és az információszabadság rendelkezései), továbbá az informatikai rendszer alkalmazása során biztosítsa az adatvédelem elveinek, az adatbiztonság követelményeinek érvényesülését, s megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását és jogosulatlan nyilvánosságra hozatalát. Az adatkezelés jogalapja: a lakásszövetkezet tulajdonában és kezelésében álló lakóépületek és használati egységek fenntartása. Az érintett adatok tárolásának időtartama: a tag és nem tag tulajdonos és más szerződő fél jogviszony fennállásáig, illetve ezt követően a polgári jogi elévülési ideig.

Budapest

Email

Amennyiben ilyet tapasztalnak, kérjük ügyfeleinket, haladéktalanul jelentsék be a telefonos ügyfélszolgálaton, a +36 62 565 881 számon. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai a katasztrófavédelemmel együtt mindent megtesznek, hogy a lehető legrövidebb időn belül mindenütt helyreálljon a minőségi áramszolgáltatás.

  • Nkm áramszolgáltató szeged ügyfélszolgálat 4
  • Magyar sztárok meztelen kepek
  • Csomag követési spam free
  • Nkm áramszolgáltató szeged ügyfélszolgálat áram
  • Nkm áramszolgáltató szeged ügyfélszolgálat 2021
  • Történelem 7. munkafüzet NT-11781/M - Tankonyvkatalogus.hu - Megtalálja a bejelentkezéssel kapcsolatos összes információt
  • Nkm áramszolgáltató szeged ügyfélszolgálat hungary
  • Nkm energia zrt ügyfélszolgálat

Hungary

Jelenlegi hely 2018. 05. 22. Cím: 6760 Kistelek, Árpád u. efon: 62/565-600 (helyi tarifával hívható minden nap, a nap 24 órájában) Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken! Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk! Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet! Neked ajánljuk! Ingyenesen ellenőriztethetjük egyik legnagyobb kincsünket októberben Ingyenes látásellenőrzés, szaktanácsadás és szemüveg-ellenőrzés is jár annak, aki él a Látás hónapja alkalmából az ingyenes szolgáltatásokkal a megjelölt optikákban. A szemüveg mellett az étkezésünk vagy néhány szabály is segíthet a szemünk javulásában. 3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk! Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.

Szolgáltatók telefonszámai, e-mail címek: Gázszivárgás bejelentése: 06 80 820-141 NKM Áramszolgáltató hibabejelentés: 06 62 565 881 Szegedi Vízmű Zrt hibabejelentés: 06 62 55 88 55 Szemétszállítással kapcsolatban: 06 62 777 177

Adatkezelés – Tarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet – Szeged

Érintett adatok: név, születési hely és idő, anyja neve, lakcíme, irodacíme, telefonszám, e-mailcím, személyi igazolvány száma, személyi szám, állampolgárság. Tájékoztatjuk, hogy Ön, mint természetes személynek az adatkezelés során EU általános adatvédelmi rendelete (EU GDPR) értelmében érintettként az alábbi jogokkal rendelkezik személyes adatainak kezelésével kapcsolatban: General Data Protection Regulation EU Általános adatvédelmi rendelet 2016/679. 2004. évi CXV. törvény. a lakásszövetkezetekről Panaszt jogosult benyújtani a következő elérhetőségek valamelyikén: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Postacím:1530 Budapest, Pf. : 5. Telefonszám: +36 (1) 391-1400 Központi elektronikus levélcím: Amennyiben bármilyen kérés vagy kérdés érkezik az adatkezeléssel kapcsolatban, azt postai úton a 6723 Szeged, Pentelei sor 5. címre vagy elektronikusan az címre lehet küldeni. Válaszainkat késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül küldjük az Ön által meghatározott címre.

A nagy erejű szél Kecskemét és Baja térségében több mint 50 ezer ügyfélnél okozott átmenetileg áramszünetet, amely mostanra 10 ezerre csökkent. Az erős szél sok helyen a hálózatra döntötte a fákat, vezetékszakadást, szigetelőtörést okozott. Éjfél után nem sokkal 56 000 ügyfélnél okozott áramszünetet. A térségben a leginkább érintett települések: Kecskemét, Baja, Lajosmizse, Algyő, Csanádpalota. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai száznál is több szerelőcsapatot vetettek be a hibák feltárására és a helyreállítás megkezdésére. Az egész éjszaka tartó hibaelhárításnak köszönhetően reggel 8 órára már csak mintegy 10 ezer ügyfélnél szünetelt az áramszolgáltatás. Az ügyfélszolgálat kora reggel óta emelt létszámmal dolgozik, már 1000 fölött jár a telefonos hibabejelentések száma. Az érintett önkormányzatok külön tájékoztatást kaptak a kialakult üzemzavarról és a várható helyreállításról. A kidőlt fák sok helyen leszakították a hálózatot, a leszakadt vezetékek megközelítése élet- és balesetveszélyes!

  1. Az igazi csoda teljes film online
  2. Édes és keserű méz
  3. Kerti bútorok használtan
  4. Hama wireless egér 1
  5. Rtl hiradó műsorvezető
  6. Béres csepp étvágynövelő
  7. Zene alap készítő program
  8. Utazás nyaralás info http
  9. Ford solymár m3 munkafelvétel
  10. Ingyenes office programok
  11. Freddie hanyadik lett dead
  12. Vasúttörténeti park térkép
  13. Car mechanic simulator 2015 letöltés ingyen 2021
  14. A magyar holokauszt tétel 2019
  15. Otp ingatlan túrkeve portal
  16. Kiadó családi ház veszprém környékén
  17. 2016 eb selejtező magyarország 2
  18. Gábor pálinkaház
  19. Angol könyvek tanuláshoz
  20. Kfc panír házilag
Wednesday, 21-Dec-22 17:22:05 UTC