Sitkei Rock Fesztivál – Sitkei Rockfesztivál 2020 / Megtartják! - Pestszentlőrinci Jegyiroda

Élmé Fesztiválok Hazai fesztiválok Sitkei Rockfesztivál 2022: Ossian, Rudán Joe, Rúzsa Magdi, Lord, Pokolgép, Moby Dick,... Leírás Kapcsolat Sitkei Rockfesztivál 2022 fellépők Sitkei Rockfesztivál 2022 jegyek Ha hazai rockzenével szeretnénk pontot tenni a nyár végére, akkor már tudjuk, hogy az egyik legjobb döntés már több mint három évtizede, így 2022-ben is, a Sitkei Rockfesztivál! Az esemény, amely eredetileg a kápolna megmentésért jött létre, a mai napig az épület szomszédságában talál otthonra, és nem lesz ez másképp 2022. augusztus 26-án és augusztus 27-én sem, amikor ismét összegyűlik a magyar rock néhány igazán komoly neve, pár tehetséges fiatal csapat és persze sokezer rajongó! Sitkei Rockfesztivál 2022 fellépők: ► Ossian ► Rudán Joe ► Rúzsa Magdi ► Lord ► Pokolgép ► Moby Dick ► I'm Dorothy ► Korál Tribute Band ► Kárpátia Fotó: Sitkei Rockfesztivál 08. 26., péntek Rudán Joe, Rúzsa Magdi, Korál Tribute Band, Kárpátia 08. 27., szombat Ossian, Lord, Pokolgép, Moby Dick, I'm Dorothy Sitkei Rockfesztivál 2022 jegyár: napijegy: 6 000 Ft 2napos jegy: 10 000 Ft 14 éves kor alatt ingyenes Jegyek válthatók készpénzben a rendezvény napján a helyszínen.

Sitkei Rockfesztivál 2020 / MEGTARTJÁK! - Pestszentlőrinci Jegyiroda

A kápolna és a rock fesztivál – Sitke, a Dunántúl Csipkerózsikája – Az Utazó Magazin

Sitkei Rockfesztivál

  1. Sitkei rockfesztivál 2022
  2. Sitkei Rockfesztivál - VAOL
  3. 34. Sitkei Rockfesztivál
  4. Sitkei Rockfesztivál 2020 / MEGTARTJÁK! - Pestszentlőrinci Jegyiroda

SITKEI ROCK FESZTIVÁL | Rockbook.hu

A budapesti tabáni koncertek után ez volt az első olyan rockfesztivál, amely alulról építkezve, állami segítség nélkül tudott napjainkban is fennmaradni. A Sitkei Rockfesztivál története a kápolnához és négy személyhez kapcsolódik. 1986-ban Balázs Fecó (a Korál zenekar vezetője) és Kovács Ferenc (egykori fogadós) Sitkén járt, ahol megszületett az ötletük, miszerint "Mentsük meg – a zene segítségével – ezt a kápolnát", és alapítsanak egy szervezetet, amely kasszáját koncertekkel tölthetnék fel. A végső elhatározás 1986 májusában született meg. Kovács Ferenc és Balázs Fecó megkereste Kozma Gábort, aki akkor igen ismert és ellenzékinek számító Vas Népe újságírója volt, hogy beszélje rá Vida Ferencet († 2017) (a Lord zenekar egykori vezetője) a részvételre. Így négyen ültek le a szombathelyi Pikoló sörözőben, és akkor döntötték el, hogy elindítják a fesztivált. Vida Ferenc azonnal igent mondott koncertfelkérésre, és felajánlotta a zenekari "gázsit". A Lord a '86-os évben sikerei csúcsán állt, koncertjeit ezrek látogatták. "

Sitkei Rockfesztivál - VAOL

Közben zenei irányzatok tűntek fel és el, de a rock örök tudott maradni, ez az, ami élteti ma is a "Sitkei Rockfesztivált". A 30 éves jubileumot két napos rendezvénnyel ünnepelte a fesztivál 2006-ban. A 2007-es év volt az egyetlen, amely nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nem hozta a várt bevételt, mivel a szervezők más típusú előadókat hoztak a színpadra, de a következő év már a megszokott mederben folytatódott tovább mindenki nagy örömére. 2011-ben jubileumi, három napos fesztivált tartottak egy különleges zenei csemegével: Balázs Fecó és a Savaria Szimfonikus Zenekar közös produkciója volt látható és hallható. Idén 2017-ben pedig nagy sikerrel lépett fel a Bagatell, Red Rockets, Pair o' Dice, Moby Dick, Ossian, Edda, Kalapács és természetesen a Lord zenekar! 31. Sitkei Rockfesztivál – Lord tábor. Az eddigi 31 fesztiválból 21 alkalommal volt jelen a Lord zenekar.

SITKEI ROCKFESZTIVÁL - Idén is elmarad a fesztivál - HammerWorld ☆ Metal & Hard Rock

Kérés esetén természetesen a azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Tuesday, 28-Feb-23 18:22:01 UTC